Fem Säsongsbetonade Sex Positioner

Bortse från arbetsvagnen och fjärilen som är så normala. Börja ett år med skitkul och lägga till fler situationer till din typiska samling. Att ändra på det är verkligen inte en hemsk sak. Det gör inte heller ont. I händelse av att du en sökning efter en annan stil som kommer att förbättra glädje, försök dessa enstaka sex positioner. 

Över-axeln G-Spot hållare 

Om du behöver känna djup infiltration, böja på ryggen. Ha din medbrottsling stoop in från dig. Spot dina nedre ben sedan knän bakom henne (Du kan sätta hans också). Denna position är fantastisk för djup infiltration. Det är på grund av att din medbrottsling kommer handily få dig. Stilen tar paritet och anpassningsförmåga och du kommer att sluta smacking den G-spot. 

Girl, Woman, Sexy, Eyes, Model, Face

Hörn Doggy Style 

Det finns två olika sätt att gå mot denna stil. Detta är särskilt på off chans att du gillar djup vaginal infiltration. En väg är att hoppa ner på marken vid sidan av sängen. Dina knän borde skiljas åt. För extrem entré, släpp din bas för att träffa din medbrottsling. En annan väg är att förbli vid kanten av sängen med benen på vardera sidan av hörnet. Häng över sängen och låt honom komma in bakifrån. Glädjen är outhärdlig. 

Ansikte-Sittande 

I händelse av att oralsex bjuder till dig, är den här stilen ett obestridligt krav. Det fungerar beundransvärt för de två vulvas och penisar. Du eller han ligger tillbaka medan de olika blir muntliga genom att montera på den andra. Du borde ändå vara i stadig korrespondens. Dessutom fokuserar du på de synliga tecknen för att utvärdera hur svårt och djupt Ansikte sitter kan gå. 

Nivå Doggy Style 

Denna stil är en mängd olika standard doggy stil. Båda måste placera er själva som du skulle för den vanliga doggy stilen. Var det som det kan, med detta, släpper ni båda ner er så att du är praktiskt taget jämn på sängen. Dessutom kan du använda en av dina händer för att animera din medbrottsling klitoris. Detta kommer att ge henne mest framträdande klimax inga problem alls. 

Hoppa 

Denna stil är en större mängd av doggy style på att du låg på din medbrottsling bröst och huvud än armar. Hoppa inkluderar binder handleden till underbenen. Nu har du eller din medbrottsling inget annat alternativ än att ge upp till den oupphörligt glada glädjen. Stilen är flexibel också. Du kan vända på din sida om eller tillbaka utan att lossa på off chans att du blir sliten. 

Där har du det. Sex behöver inte vara ansträngande med en stil hela tiden. Försök dessa och på off chans att det känns bättre, gå med dem.