Gästblogg på Curie: varför satsa på pedagogiska meriter?

Har begått mitt andra gästinlägg på Curie. Eftersom publiken delvis är ny, och sammanhanget/plattformen passar ganska bra för det, passar jag på att upprepa en poäng min forskargrupp som omgärdade ett IFAU-projekt jag en gång ledde (”Att möta den högre utbildningens utmaningar”). Svenska lektorstjänster är i typfallet mycket undervisningstunga, men de pedagogiska meriterna väger mycket lätt när dessa tillsätts i konkurrens. Personligen är jag inte helt övertygad om att det optimerar våra verksamheter.

Läs blogginlägget här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s