Anteckningar från provinserna

Kort om den här hemsidan/ “bloggen”: Jag har vid två tidigare tillfällen gett mig in i bloggbranschen. Resultatet – ja, mitt historiska bloggarkiv – återfinns via dessa två länkar:

inslag.se/remissinstansen

remissinstansen.wordpress.com

Av olika skäl hamnade dessa sidor småningom i bloggkoma, egentligen mest en kombination av att jag fick alldeles för mycket att göra på jobbet, och att jag inte hade något vettigt att säga (och, ska sägas, att besöksstatistiken – plus vissa kommentarer – antydde att alla inte direkt uppskattade mixen av ”politiska kommentarer”, ”forskningsrelaterade synpunkter”, ”skidskytte”, ”musiktips” och ”isländsk fotbolll)…

Den här sidan är väl inget regelrätt försök till nystart, utan snarare ett forum för att samla kommentarer och debattorienterade inlägg som inte har något eget naturligt hem.

Mitt namn är alltså Gissur Ó Erlingsson. Jag är docent i statsvetenskap vid Linköpings universitet, och för närvarande anställd som forskarassistent vid Centrum för kommunstrategiska studier. Förutom det här ”bloggforumet”, finner du på den här sidan information om min forskning, hittar länkar till mina publikationer, och jag försöker löpande lägga ut konferenspapper och working papers under rubriken work in progress.

2 comments on “Anteckningar från provinserna

  1. Joakim Larsson skriver:

    Välkommen tillbaka till bloggvärlden. Jag ska försöka följa det som sägs och kommer i vanlig ordning att avlämna vitrioliska kommentarer i mån av tid.

  2. Gissur Erlingsson skriver:

    tackar + det ser vi fram emot.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s